Returnering och ångerrätt

Önskar du att returnera din vara eller varor från Vibholm använder du returetiketten som kom med din leverans.

Skicka med fakturan, där ordernumret tydligt framgår, samt en kort beskrivning av vad du önskar. Fakturan postas ihop med de beställda varorna. Orderbekräftelse är inte giltig som faktura. 

Använder du samma paket till att skicka retur med ska du komma ihåg att klistra returetiketten över den gamla leveransetiketten. 

Vi byter varan eller återbetalar pengarna till samma betalkort som du använt vid ditt köp på www.vibholm.se

100 dagars returrätt
Du kan alltid skicka en vara retur till oss inom 100 dagar, efter den har blivit utämtad från postombudet eller levererat hem till dig. 

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt från den dagen varan/varorna är hämtade. För att returen ska godkännas måste varan returneras i väsentligt oförändrat skick, det vill säga det samma antal, hel och ren. Vissa av våra varor plomberas, och denna plombering skal vara intakt för att returen ska kunna godkännas. Använda varor må returneras inte. Om ett klocketui har varit öppnat eller länken avkortad, returneras inte varan. Varor som är specialbeställda eller storleksändrade, kan inte returneras. Du kan prova varan, på samma vis som om du provade den i en fysisk butik – inte använda varan. 
 
Har du som kund använt varan/varorna i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att prova dess egenskaper och funktion är du skyldig att ersätta den värdeminskning som användningen har resulterat i. Vibholm säljer inte begagnade varor, och om varan då är använd kommer värdet för oss vara 0 kr och därför kommer du inte få pengarna tillbaka för varan.

 

NOTERA: Ånger- och returrätten gäller inte om du har använt varan och/eller om varan är skadad medan du har haft ansvar för den. Du ska returnera varan i samma skick som du mottagit den, i originalförpackning och med intakt plombering.

Har du ytterligare frågor angående returer, är du välkommen att kontakta oss på telefon: +46844685134 eller mail: kundservice@vibholm.se