Returnering och ångerrätt

Önskar du att returnera din vara eller varor från Vibholm är du välkommen att skriva ett mail till oss på; kundservice@vibholm.se så hjälper vi dig vidare med returetikett.

Skicka med fakturan, där ordernumret tydligt framgår, samt en kort beskrivning av vad du önskar. Fakturan postas ihop med de beställda varorna. Orderbekräftelse är inte giltig som faktura. 

Använder du samma paket till att skicka retur med ska du komma ihåg att klistra returetiketten över den gamla leveransetiketten. 

Vi byter varan eller återbetalar pengarna till samma betalkort som du använt vid ditt köp på www.vibholm.se

Vid retur med post ska paketet vara säkert inpackat och skickas till nedanstående adress:

Vibholm guld og sølv
Sindalsvej 34
8240 Risskov
Danmark

ATT: Webbshop

Vi byter varan eller återbetalar pengarna till samma betalkort som du använt vid ditt köp på www.vibholm.se. Du får normalt din återbetalning inom 14 dagar från den dagen du kontaktade oss ang. en retur/ångerrätt. 


100 dagars returrätt
Du kan alltid skicka en vara retur till oss inom 100 dagar, efter den har blivit uthämtad från postombudet eller levererat hem till dig. 

Ångerrätt
Du har alltid rätt att ångra ditt köp 14 dagar efter du har mottagit din beställning när du har handlat hos Vibholm.se. 

Önskar du att använda din ångerrätt ska du skriva ett ärende till oss på kundservice@vibholm.se eller ringa till oss på 08 446 851 34 innan dessa 14 dagar har passerat. Det betyder att från den dag du har meddelat oss om att du ångrar ditt köp har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka varorna till oss på. När dessa 14 dagar har passerat kan du inte längre använda dig av ångerrätten. 


Hur ångrar jag mitt köp?

För att vi ska kunna behandla ditt ärende behöver vi information från dig. Du kan utfylla vår ångerblankett här (en PDF öppnas i ett nytt fönster). Du kan också använda dig av Konsumentsverkets hemsida här, eller skriva till oss på mail med följande information:

- Ditt fulla namn och andra kontaktuppgifter(telefon, e-mail)
- Ditt ordernummer, det finner du i din orderbekräftelse
- Vilka varor och antal du önskar att returnera
- Orsaken till retur

Har du som kund använt varan/varorna i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att prova dess egenskaper och funktion, kan du bli skyldig att ersätta den värdeminskning som användningen har medfört, även kallat ett värdeminskningsavdrag.

Det är du som kund som ansvarar för risken på försändelsen när du returnerar en vara till oss. Därför rekommenderar vi att du skickar varorna som rekommenderat brev eller värdeförsändelse, beroende på varans värde. Läs mer hur du returnerar dina varor nedanför.

 

Har du ytterligare frågor angående returer, är du välkommen att kontakta oss på telefon: +46844685134 eller mail: kundservice@vibholm.se