Danmarks största smyckeskedja

”Förutom att sälja de klassiska smyckena som vi alla känner till från guldsmeden kommer vi också att sälja de mer fashionabla smyckesmärkena, som oftast bara finns i modebutiker”

- Tenna Vibholm

Lär dig att känna

Tenna Vibholm

Vibholm grundades 2007 av Tenna Vibholm, med en vilja att skapa en annorlunda guldsmed, med fokus på de fashionabla smyckesmärkena. Tidigt hade Tenna en passion för smycken och därefter en önskan att skapa en modern smyckesbutik med ett brett utbud av både klassiska och trendiga smycken. Hos Vibholm hittar du ett brett urval av de mest populära märkena i alla prisklasser. Vi säljer både läckra danska och svenska smycken, såväl som danska och internationella klockor. Dessutom erbjuder vi naturligtvis en 30-dagars full bytesrätt.

Den första Vibholm butik

Sedan 2007

Vibholms första butik öppnade på gågatan i Århus 2007. Visionen är att vara på trend och utvecklas i linje med modebilden och konsumentens önskemål.
Smycken är mer än bara guld, silver och diamanter - smycken talar språket kärlek och vänskap. De smycken vi får genom livet håller minnena vid liv och kan föra leenden fram även på de grå dagarna. Har du svårt att välja, eller behöver du vägledning?
Vår skickliga personal är alltid redo att hjälpa och ge råd - oavsett om det är dig själv eller någon annan som behöver skämmas bort.

Vibholm anno 2021

Sedan den första butiken öppnade, har det bara gått fort. Vibholm är idag ett rikstäckande familjeägt företag med 23 butiker och en webbshop i Danmark, samt en webbshop i Sverige och Tyskland.

Team Vibholm

Vi har det bästa team Vibholm, som består av mer än 150 medarbetare i de fysiska butikerna i Danmark samt på webshoppen.


Vi är så glada att kunna välkomna dig till Vibholm!

Utforska vårt trendiga universum här

Nyhedsbrev