Jul hos Vibholm

Jul, strålande jul

Välkommen in i Vibholms juluniversum. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta gåvorna till jul med olika kategorier du enkelt kan scrolla igenom i din egna takt.

Här hittar du bland annat julklappar, mandelgåvor, adventspresenter och gåvor till under 300, 500 och 1000 kronor.

 • <p><strong>Gratis frakt & returnering</strong></p>

  Gratis frakt & returnering

 • <p><strong>100</strong> <strong>dagars returrätt</strong></p>

  100 dagars returrätt

 • <p><strong>Gratis gåvopåse</strong></p>

  Gratis gåvopåse

 • <p><strong>Betala med Klarna</strong></p>

  Betala med Klarna

Julartiklar

Se alla julartiklar här

Stå först i kön...

Registrera dig till vårt nyhetsbrev här
och stå först i kön till alla kommande tävlingar och julerbjudanden

Jul 2022

Välkommen in i ett juluniversum med glimrande diamanter, pärlor och smycken för alla tillfällen. Vi har något som passar alla. Stort utbud av smycken, halsband, ringar, örhängen, armband och klockor.

Örhängen i julklapp
Örhängen är den perfekta julklappen för alla tillfällen. Hos Vibholm hittar du alltid ett stort och brett utbud av örhängen för både vardag och fest. Black Friday vi har extra starka erbjudanden på örhängen från populära märken

Hitta halsbandet Black Friday
Utforska vårt utbud av halsband. Vi ser till att du alltid kan välja mellan de senaste trenderna, designerna och varumärkena. Och självklart hittar du alltid våra klassiker som aldrig går ur mode. Håll utkik efter våra Black Friday-halsband på rea.

Komplettera din smyckeslook med en ring
Letar du efter den perfekta julklappen till en älskad? Ringen är pricken över i:et till din smyckeslook. Det är den perfekta presenten till din pojkvän, flickvän, syster eller mamma. Upptäck vårt utbud av Black Friday-ringar

Black Friday-klockor för hela familjen
Hos Vibholm erbjuder vi ett brett utbud av olika klockmärken för både män, kvinnor och barn. Du har möjlighet att se hela kollektioner från välkända kvalitetsmärken som Michael Kors, Daniel Wellington och Skagen Danmark, som alla garanterar skarp kvalitet och bra, tidlös design som håller år efter år.

Köp julklappar Black Friday
Du kan tryggt köpa dina julklappar hos Vibholm. Vi erbjuder en gratis presentpåse på alla beställningar. Och om gåvan inte faller i mottagarens smak erbjuder vi 100 dagars returrätt.